Ulei volatil de Lavanda
Ulei volatil de Lavanda
  1. Indicatii Depresie, Insomnie, Stres
  1. Producator Solaris Plant

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

9,50LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Ulei volatil de Lavanda

Lavanda este o planta renumita pentru calitatile calmante si pentru parfumul sau delicat. Originara din Franta, Lavanda este cultivata peste tot in lume pentru uleiul sau volatil, ca planta medicinala sau ornamentala.
Uleiul esential de Lavanda este unul dintre cele mai populare uleiuri folosite in aromaterapie din vremuri imemoriale.

Indicatii: este un ulei calmant, sedativ, relaxant. Astfel, el este util in insomnie, stari depresive, stres, precum si in dureri de cap si migrene. Totodata actioneaza favorabil asupra inimii, calmand palpitatiile si reducand tensiunea arteriala. Se foloseste sub forma de inhalatii, baie, masaj, candela. Uleiul de Lavanda are proprietati antiseptice si antispastice. Prin aceasta este util in problemele sistemului respirator: gripa, bronsita, tuse, pneumonie, laringita. Se aplica comprese, masaj local si inhalatii. Sub forma de masaj pe abdomen, uleiul esential de Lavanda este benefic in caz de probleme digestive pe fond nervos: colici, indigestie, voma, balonare, diaree. Fiind antiinflamator si antibacterian se poate folosi in cistite, leucoree si alte infectii genitale. Se fac bai locale. Utilizat in candela aduce un miros placut in camera si ajuta la indepartarea insectelor.

Cantitate: 10 ml

Dacă ai testat Ulei volatil de Lavanda, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !