Remediul Faraonilor Capsule Bio Synergie
Remediul Faraonilor Capsule Bio Synergie
  1. Producator Bio-Synergie

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

19,00LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Remediul Faraonilor Capsule Bio Synergie

Intarirea sistemului imunitar. Benefic in problemele sistemului respirator, bronhodilatator, antitusiv, amelioreaza functia digestiva, echilibreaza tensiunea. Are deasemenea o puternica actiune antitumorala si lupta cu succes impotriva infectiilor cauzate de candida.

Compozitie: Ulei de Chimen negru (Nigella sativa) 500mg

Indicatii: Este un foarte puternic stimulent al sistemului imunitar cunoscut si utilizat, inca din timpurile Egiptului Antic. O fiola continand ulei de chimen negru a fost gasita in mormantul faraonului Tutankamon. Ulterior, acest ulei a fost mentionat si in scrierile sacre orientale, ca fiind un remediu foarte eficient pentru sistemul imunitar. Produsul este utilizat ca adjuvant cu rezultate foarte bune in dermatoze, alergii, astm, psoriazis.

Administrare: 3 capsule/zi (adulti) respectiv 1 capsula/zi (copii), inainte sau dupa masa. A nu se depasi 4 capsule/zi (adulti) respectiv 20mg/kg corp/zi (copii).

Cantitate: 24 capsule

Dacă ai testat Remediul Faraonilor Capsule Bio Synergie, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !