Superalimente - Produse naturale oferite de ilanplant
Uleiul de cocos este unul dintre putinele alimente clasificate ca si „super aliment”. Are o combinatie unica de acizi grasi ce au numeroase beneficii medicale. Potrivit bazei de date USDA National Nutrient, o lingura de ulei de nucă de cocos contine 117 de calorii, 0 grame de proteine, 13,6 grame de grasimi (11,8 saturate, 0,8 mononesaturate și 0,2 polinesaturați) și 0 grame de carbohidrati (0 grame de fibre si 0 grame de zahăr). Uleiul de cocos este format din 100% grăsime.
Cu toate acestea, structura de grăsime în uleiul de cocos diferă de la grăsimea tradițional saturata găsita adesea în produsele de origine... citeste mai mult
Boabele de goji numite si Lycium barbarum/wolfberry/gou qi zi/Fructus lycii sunt niste fructe de un roșu-portocaliu luminos si provin de la un arbust originar din China. În Asia goji au fost consumate de generații, în speranța de a trăi mai mult.De-a lungul timpului, oamenii au folosit fructe de padure goji pentru a încerca sa trateze multe probleme de sanatate comune cum ar fi diabetul, hipertensiunea arteriala, febră. Goji fructe de padure pot fi consumate crude, fierte sau uscate, amestecate cu iaurt, musli, cereale, dar si sub forma de suc sau ceai.

Beneficiile consumului de Goji:
protejeaza ficatul, îmbunătățeste funcția... citeste mai mult