Visislim FITNESS
Visislim FITNESS
  1. Producator VitaSlim

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

50,00LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Visislim FITNESS

Visislim FITNESS еste cea mai pură L-carnitină din lume – conţine L-carnitine Carnipure din Lonza. Este cel mai puternic mijloc natural pentru eliminarea totală a grăsimilor. Accelerează arderea grăsimilor acumulate, furnizând în același timp energie şi putere organismului.

Visislim FITNESS arde rapid și eficient grăsimile subcutanate. Accelereaza eliminarea toxinelor obţinute după ardere, prin intermediul transpiraţiei. (mai ales în timpul sportului). Energizează organismul prin furnizarea de oxigen muşchilor. Corpul devine mai atletic şi bine conturat.


Compozitie:

L-carnitină (L-carnitine, Carnipure™)   300 mg
Substanţe auxiliare: glicerol, hipromeloză, apă, maltodextrină


Administrare: 1–2 capsule de 2 ori pe zi (dimineața și la prânz), în timpul mesei sau după masă. Suplimentar se administrează 1–2 capsule înainte de efort fizic. Schema recomandată: se administrează 2–3 săptămâni, pauză de 2–3 săptămâni, după care ciclul administrare-pauză se repetă până la atingerea rezultatul dorit.
Dacă ai testat Visislim FITNESS, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !