Ulei esential Rozmarin Steaua Divina
Ulei esential Rozmarin Steaua Divina
  1. Producator Santo Raphael

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

11,50LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Ulei esential Rozmarin Steaua Divina

Tonic pentru firul de păr, antiseptic, antinevralgic, fungicid, bactericid, odorizant, analgezic, tonic hepatic, tonic nervos, revigorant, revitalizant cutanat, expectorant, mucolitic, tonic al sistemului circulator, tonic nervos, astringent, purificator, antioxidant, antispastic, astringent, cicatrizant, digestiv, diuretic, sudorific, tonic hepatic, tonic muscular, tonic general, îmbunătăţeşte memoria, creşte capacitatea de concentrare, imunostimulator, cardiotonic, îmbunătăţeşte circulaţia la nivel coronarian, coleretic, colagog, carminativ, dizolvă calculii biliari, hipocolesterolemiant.

Ingrediente:
 Ulei volatil de rozmarin se obţine prin distilare cu aburi din florile plantei.

Utilizare:
 Uz intern: 2 picături de 3 ori pe zi, în miere. Uz extern: - aromaterapie - 3-5 picături în candelă. - inhalaţii - 3-4 picături într-un vas de 1l cu apă clocotită. - băi - 4-6 picături în 2 linguri de ulei bază sau într-o cantitate mică de spumant de baie, apoi se toarnă în apa de baie. - masaj - 4-6 picături în 10 ml ulei de măsline. - comprese - se toarnă apă fierbinte (0,5 l)într-un bol, apoi se adaugă uleiul de rozmarin: 2 picături pentru suprafeţe mici şi 6-8 picături pentru suprafeţe mari. Se înmoaie o bucată de bumbac, se stoarce bine şi se aplică pe piele. Deasupra se aplică o folie de plastic şi un prosop pentru a menţine compresa caldă.- cremă - 10-15 picături de ulei eteric se amestecă cu 50 ml de cremă neutră.

Prezentare: 10 ml
Dacă ai testat Ulei esential Rozmarin Steaua Divina, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !