Ulei esential Oregano Steaua Divina
Ulei esential Oregano Steaua Divina
  1. Producator Santo Raphael

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

18,00LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Ulei esential Oregano Steaua Divina

Antiseptic general, antiseptic pulmonar, mucolitic si expectorant, elimină impuritățile bronșice , antiinflamator, antispastic, bactericid, fungicid, paraziticid, stimulant, tonic, antioxidant; vasodilatator; sudorific, digestiv, carminativ, colagog, detoxifiant puternic.

Ingrediente:
 Ulei volatil de oregano obținut prin distilarea cu aburi din frunzele si varfurile inflorite ale plantei.

Utilizare:
 Uz extern: - ca ingredient pentru prepararea cosmeticelor de îngrijire a pielii: uleiul de oregano incorporat intr-un ulei de baza se aplica pe zona afectata de 1-2 ori pe zi; - ca ingredient pentru prepararea compozitiilor de îngrijire a parului: in caz de scalp afectat de micoze, in caz de matreata, iritatii ale scalpului, adaugat in șampon; - inclus in sapunul lichid sau gelul de dus pentru o compozitie cu un excelent efect antiseptic; - ca ingredient in unguentele antimicotice pentru picioare, maini si unghii sau inclus intr-un ulei de baza (ricin sau masline de exemplu), in concentratie de 2-5%. Se pun cateva picaturi pe zonele afectate si se freaca usor cu o bucata de panza moale sau disc de bumbac; - protectia dintilor si a gingiilor: se pun cateva picaturi de ulei de oregano pe periuta de dinti (in loc de pasta de dinti) poate fi aplicata ca un substitut pentru pasta de dinti. In caz de probleme cu gingiile, masati gingiile de 1-2 ori pe zi.

Prezentare: 10 ml

Dacă ai testat Ulei esential Oregano Steaua Divina, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !