Ulei esential  Lemongrass Steaua Divina
Ulei esential  Lemongrass Steaua Divina
  1. Producator Santo Raphael

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

11,50LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Ulei esential Lemongrass Steaua Divina

Tonic sanguin, tonic nervos, tonic al sistemului muscular, tonic cutanat, vasodilatator, drenor al sistemului limfatic, regenerator tisular, tonic capilar, tonic venos, febrifug, antibacterian, antifungic, antiinfecţios, antiparazitar, antiinflamator, analgezic, calmant, antidepresiv, diuretic, stimulent digestiv, detoxifiant sanguin, dezinfectant al aerului, antiseptic, antioxidant, îmbunătăţeşte memoria, stimulează sistemul imunitar.

Ingrediente:
 Ulei volatil de lemongrass obţinut prin distilarea cu vapori de apă a frunzelor.

Utilizare:
 Uz extern: - inhalaţii – se aplică pe un şerveţel 3-5 picături de lemongrass, se inhalează timp de 5-7 minute. - masaj- 3-4 picături de ulei de lemongrass se amestecă cu 1-2 linguri ulei de bază (migdale, porumb, jojoba, măsline) - aromatizarea aerului – 3-5 picături în apă, cu durata de 15 -30 minute. - în cosmetică: un amestec de 3-4 picaturi de ulei esential in 15 ml de ulei vegetal se poate folosi pentru tratarea tenului afectat de acnee sau pentru echiolibrarea secretiei de sebum in cazul tenului gras. Nu se foloseste pe pielea uscata. - băi: 5-7 picături în cada cu baie. - comprese: 6-8 picături pe o bucata de bumbac sau un prosop.

Prezentare: 10 ml
Dacă ai testat Ulei esential Lemongrass Steaua Divina, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !