Ulei de catina presat la rece Manicos
Ulei de catina presat la rece Manicos
  1. Producator Manicos

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

5,50LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Ulei de catina presat la rece Manicos

Este un produs cu continut mare de caroteni si acizi grasi nesaturati. Folosit extern, este eficient in prevenirea si reducerea ridurilor, stimuleaza regenerarea celulara, are efect antiinflamator, cicatrizant si calmant in arsuri. Se poate folosi intern ca sursa de vitamina A.

Actiuni fiziologice:
 Intern, uleiul de catina este sursa de vitamina A si contribuie la mentinerea vederii normale, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la mentinerea sanatatii pielii si a mucoaselor. De asemenea, contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si a celui osos.
Extern, ajuta la mentinerea integritatii straturilor superficiale ale pieli, la accelerarea proceselor de vindecare la nivel cutanat si la mentinerea sanatatii si frumusetii pielii.

Contine: ulei de catina presat la rece, obtinut ca urmare a macerarii produsului vegetal deshidratat in ulei rafinat de floarea soarelui in raport 2:1, urmat de presare la rece si filtrare.

Mod de utilizare:
Adulti:
cate 20 de picaturi de 3 ori pe zi, in cure de o luna, de 2-3 ori pe an.
Copii de peste 3 ani: cate 5 picaturi de 3 ori pe zi, in cure de o luna, de 2-3 ori pe an.
Extern: uleiul de catina se aplica pe epiderma cu un tampon cosmetic.

Cantitate: 10 ml


Dacă ai testat Ulei de catina presat la rece Manicos, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !