Tinctura de Rostopasca Dacia Plant
Tinctura de Rostopasca Dacia Plant
  1. Producator Dacia Plant

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

12,00LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Tinctura de Rostopasca Dacia Plant

Face parte din “arsenalul greu” al fitoterapiei. Se foloseste, mai ales intern, mai mult decat planta ca atare, deoarece in tinctura dozajele sunt foarte precise, asimilatia este foarte rapida, avand efecte foarte puternice in doze mult mai reduse (mult sub limita de toxicitate). Se combina foarte bine cu alte tincturi de plante, fiind eficienta in tratatrea bolilor de ficat (mai ales hepatita A, B, C si ciroza), dischinziei biliare, constipatiei atone (unde se asociaza excelent cu plantele laxative). Extern este extrem de utila contra infectiilor pe piele si a negilor, dar si a tumorilor si a cancerului de piele. Evaporata de 3 ori, asa incat sa fie eliminat alcoolul, este indicata contra bolilor venerice.

Compozitie: 30 ml, Extract vegetal din planta

Indicatii: intern: antibacterian cu spectru larg, antispasmodic puternic, antiviral puternic (actiune asupra virusurilor gripale, a celui herpetic si hepatic), calmant, coleretic puternic, excitant, hipotensor, purgativ, tonic hepatic foarte bun, tonic amar, tonic cardiac, vermifug

Extern: antiinfectios cu spectru larg (bacterii, fungi, protozoare, virusuri), antitumoral puternic, cicatrizant Intern (se foloseste numai la recomandarea si sub controlul medicului): icter, hepatita virala A, B si C, ciroza hepatica: se ia 1 lingurita in 100 ml (jumatate de pahar) de apa, de 2 ori pe zi. O combinatie redutabila face in proportii egale cu tinctura de pufulita cu flori mici si cu cea de anghinare: se ia 1 lingurita din acest amestec de 4 ori pe zi, de asemenea in apa dischinezie biliara, calculoza biliara, atonie veziculara, colici biliare: se ia o jumatate de lingurita de 3 ori pe zi, in apa. Administrarea se face cu un sfert de ora inainte de masa constipatie atona: se ia 1 lingurita de tinctura dimineata si una la pranz, inainte de masa. Este foarte eficienta combinatia cu tinctura de bace de soc in proportii egale, din care se iau 3 lingurite pe zi , in apa. Boli de splina si intestinale: se ia 1 lingurita in 100 ml (jumatate de pahar) de apa de 2 ori pe zi Angina pectorala (adjuvant), arterioscleroza cerebrala: se asociaza cu tinctura de paducel (2 parti paducel si 1 parte rostopasca). Se ia 1 lingurita dimineata si 2 lingurite seara, inainte de culcare Isterie, insomnie, neliniste: se combina in proportii egale cu tinctura de sunatoare si cu cea de valeriana. Se iau 4 lingurite pe zi, in apa.

Extern: Negi, bataturi, intarituri ale pielii, cheratita: compresa cu tinctura pe zona afectata Fibrom uterin: compresa cu tinctura pusa pe zona abdominala inferioara. Tratamentul se face o data la 2 zile Cancer de piele: comprese pe locul afectat. Tratamentul este valabil si pentru tumorile exteriorizate. Efectul este extraordinar cand se combina in proportii egale cu tinctura de tataneasa si tinctura de propolis Infectii cronicizate la nivelul pielii, ulcere vechi, atone pe piele: comprese cu tinctura de rostopasca si de tataneasa combinate in proportii egale Infectii genitale cu papiloma, candida, trichomonas: aplicatii cu un tampon de vata imbibata in tictura evaporata intr-o farfurioara curata, pana cand scade de 3 ori (din 3 lingurite de tinctura se obtine 1 lingurita de preparat concentrat)

Administrare: Administrare interna: se ia de regula ½ lingurita de tinctura diluata in 100 ml (jumatate de pahar) de apa, de 3-4 ori pe zi Precautii: Intern: planta este toxica pentru om producand in doze mari (peste 7 grame) basicarea gurii, arsuri si mancarimi in gat, greturi, varsaturi, diaree, urinare cu sange, dureri de cap, in doze foarte mari chiar ameteli, delir, halucinatii, congestie pulmonara Extern: Planta sau extractul de planta nu va a junge in contact cu ochii. Desi are rol cictrizant, nu se va aplica pe rani proaspete si sangerande, din cauza toxicitartii ei. In caz de intoxicatii cu rostopasca se cere ajutorul medical specializat, iar pana la venirea medicului se provoaca varsaturi cu apa calda ingerata in cantitati mari, se ia ceai de naba sau seminte de in in lapte dulce. Se fac frictiuni cu alcool.

Cantitate: 50 ml
Dacă ai testat Tinctura de Rostopasca Dacia Plant, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !