Tinctura de afin
Tinctura de afin
  1. Producator Dacia Plant

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

12,00LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Tinctura de afin

Afinul este o planta specifica zonelor inalte, alcatuind adevarate plantatii, intinse pe hectare intregi, in muntii Piatra Craiului, Bucegi, Ceahlau, Sureanu s.a. Frunzele si partea aeriana ale acestei plante se culeg inainte de inflorire, cand are maximul de putere curativa. Dintre actiunile afinului cele mai puternice sunt cele hipoglicemiante, astringente, anti-bacteriene, vermifuge. Aceasta planta este o speranta in tratarea diabetului (care numai in tara noastra afecteaza peste 400000 de oameni), diferitelor afectiuni intestinale (care cunosc o agravare in ultimii ani din cauza stressului si alimentatiei incorecte) si renale.

Adjuvant in forme usoare de diabet non-insulinodependent, diaree, infectii intestinale( enterite, enterocolite si colite) si urinare.

Compozitie: 30 ml, extract vegetal din fructe proaspete de afin, alcool etilic de cereale 60% vol.

Indicatii: Adjuvant in forme usoare de diabet non-insulinodependent, diaree, infectii intestinale si urinare.

Administrare: Mod de administrare: Intern se iau 50 de picaturi de tinctura diluate in jumatate de cana de apa, de 4 ori pe zi Contraindicatii: nu se cunosc Precautii: intrucat tinctura de frunze afin scade foarte puternic glicemia, diabeticii insulino-dependenti vor fi tinuti sub supraveghere stricta mai ales in primele saptamani ale tratamentului, incepand cu o doza mai mica de 2 lingurite pe zi, care va fi crescuta gradat la 4 lingurite pe zi.

Cantitate: 50 ml
Dacă ai testat Tinctura de afin, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !