TIAN LI  cu 6 fiole
TIAN LI  cu 6 fiole
  1. Producator Sanye Intercom

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

120,00LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații TIAN LI cu 6 fiole

Reteta produsului TIAN LI a fost folosita initial la curtea inperiala a Chinei si are functia de a intari spiritul,  tonificand trupul si revigorand rapid impulsul sexual. Efectul a fost dovedit de institutiile de cercetare autorizate chinezesti. Solutia fabricata dupa aceasta reteta este un produs ideal si efectiv special pentru inbunatatirea starii generale si are ca scop obtinerea  controlului asupra energiei sexuale pentru  realizarea continentei sexuale, tehnica tinuta secreta mai bine de 5 000 de ani.
   Solutia este facuta, din ierburi salbatice proaspete, dupa un proces stiintific de tratare, pregatire si extagere.  Aproape zece mii de persoane care au testat solutia au cofirmat efectul ei minunat inpotriva oboselii si revigorarea rapida a inpusului sexual.  Este considerata de toti cei care au folosit-o cel mai bun produs in acest sens.Compozitie: -preparat din ierburi salbatice proaspete,rezultat dupa un proces stiintific de tartare, pregatire, rafinare si extragere.

Indicatii: -se foloseste in ameliorarea starilor de oboseala, slabiciune, tiuit in urechi, insomnii, incaruntire prematura, impotenta sexuala. ATENTIE: 1)prudenta la persoanele cu hipertensiune si boli de inima. 2)administrarea produsului concomitant cu bauturile nu este indicata. 3)nu se recomanda adolescentilor. 4)administrarea de lunga durata este sigura si fara efecte secundare. 5)deoarece in urma administrarii acestui produs durata contactului sexual se prelungeste,repetandu-se de mai multe ori,se recomanda un consum plus de proteine si hidrocarbonati.

Administrare: -se bea o sticluta de 10 ml cu 45 minute - 1 ora inainte de raportul sexual. prudenta la persoanele cu hipertensiune si boli de inima, nu se administreaza odata cu bauturi alcoolice, si cafea, este interzis adolescentilor. Administrarea pe lunga durata este sigura si fara efecte secundare , fara a abuza insa de vitalitatea obtinuta . Deoarece in urma administrarii tratamentului durata fuziunii amoroase poate fi prelungita chiar si mai multe ore se recomanda consumarea de proteine vegetale usor asimilabile si carbohidrati.

Dacă ai testat TIAN LI cu 6 fiole, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !