Tian Li 4 fiole
Tian Li 4 fiole
  1. Producator Sanye Intercom

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

72,00LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Tian Li 4 fiole

Reteta produsului Natural potent a fost folosita initial la curtea imperiala a Chinei si are functia de a intari spiritul, tonificand trupul si revigorand rapid impulsul sexual. Efectul a fost dovedit de institutiile de cercetare autorizate chinezesti, solutia fabricata dupa aceasta reteta este un produs ideal si efectiv, special pentru imbunatatirea functiei sexuale si a starii generale.
Solutia este preparata din ierburi salbatice proaspete, dupa un proces stiintific de tartare, pregatire, rafinare si extragere. Aproape zece mii de persoane care au testat solutia, au confirmat efectul ei minunat impotriva oboselii si revigorare rapida a impulsului sexual.
Este considerata de toti cei care au folosit-o cel mai bun produs in acest sens.
Se prezinta in cutii cu 4 sau 6 fiole

Compozitie: -preparat din ierburi salbatice proaspete,rezultat dupa un proces stiintific de tartare, pregatire, rafinare si extragere.

Indicatii: -se foloseste in ameliorarea starilor de oboseala, slabiciune, insomnii, impotenta sexuala.

Administrare: -o fiola pe zi pentru intretinerea sanatatii, pentru un tratament complet este necesara o cura de 16 sticlute. ATENTIE! Se administreaza cu prudenta persoanelor cu hipertensiune si boli de inima

Dacă ai testat Tian Li 4 fiole, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !