Spirulin - crema de intretinere
Spirulin - crema de intretinere
  1. Producator Hofigal

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

9,00LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Spirulin - crema de intretinere

Actiune: - se normalizeaza schimbul ionic la nivel celular; - se restabilesc legaturile celulare slabite; - se stimuleaza anabolismul proteic si metabolismul la nivel celular; - se obtine actiunea antioxidanta; - se stimuleaza cresterea si refacerea tesuturilor afectate local - taieturi, rani, cicatrice postoperatorii, tesuturi inflamate, etc; - se asigura rol antitoxic prin eliminarea toxinelor si a radionuclizilor (protector solar); - poate fi utilizata dupa tratamentele cu raze X.

Crema regenereaza si tonifica tesuturile - este recomandata pentru toate tipurile de ten .
Crema Spirulin este un produs deosebit prin aceea ca imbina ingenios valentele cosmetice cu cele curative .
Aceasta se datoreaza proprietatilor de exceptie ale Spirulinei utilizata cu rezultate remarcabile in tratamente cosmetice , precum si in tratarea a numeroase afectiuni ca : reumatism , guta , diferite dermatite , acnee chiar si psoriazis , etc .Compozitie: Ingrediente bioactive naturale, in special alga Spirulina Platensis vie.

Indicatii: Acnee, dermatoze, urticarii, entorse, edeme, rupturi musculare, ajutand la imbunatatirea performantelor sportive, guta si febra musculara prin eliminarea acidului lactic si dezinflamarea tesuturilor, incetinirea procesului de imbatranire si uzura celulara.

Administrare: Se aplica dupa curatirea prealabila a pielii, in strat subtire, de 2-3 ori pe zi, sau mai des, dupa caz. Este integral absorbita la nivel cutanat si nu necesita indepartarea ulterioara a surplusului.

Cantitate: 50 ml

Dacă ai testat Spirulin - crema de intretinere, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !