Somn Usor
Somn Usor
  1. Indicatii Anxietate, Insomnie
  1. Producator Hofigal

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

10,00LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Somn Usor

Suplimentul alimentar Somn Usor de la Hofigal este realizat prin asocierea de plante cu actiune sinergica, are un continut complex de principii active inzestrate cu proprietati sedative asupra sistemului nervos central, actiune antispastica in tulburari digestive si moderat hipotensiva.
Confera organismului o stare de bine, liniste si calm care faciliteaza inducerea somnului fiziologic, iar trezirea din somn se face fara existenta unei stari de oboseala, lentoare mentala sau mahmureala.

Nu genereaza dependenta si este lipsit de efecte secundare toxice la dozele recomandate.

Acest produs este recomandat in urmatoarele cazuri:
- pentru ameliorarea starilor de disfunctie neuropsihica: insomnie, anxietate, iritabilitate nervoasa, cefalee, mialgii, tulburari neurovegetative si tulburari de menopauza;
- colite, gastrite pe fond nervos;
- pentru revigorarea organismului dupa perioade prelungite de surmenaj fizic si mental, insotite de perturbari in inducerea si calitatea somnului;
- pentru combaterea efectelor negative ale stresului de orice natura care influenteaza calitatea si durata somnului.Compozitie: Extract de radacina de lemn dulce (Liquiritiae radix) Pulbere de passiflora (Passiflora herba) Pulbere din floare de levantica (Lavandulae flos) Pulbere din radacina de valeriana (Valerianae radix)

Indicatii: proprietati sedative asupra sistemului nervos; confera o stare de bine, liniste si calm; favorizeaza inducerea somnului fiziologic; indicat in insomnie, anxietate, iritabilitate nervoasa.

Administrare: Adulti: 1-2 comprimate seara cu 2–3 ore inainte de culcare. Nu se administreaza pe o durata mai mare de sase saptamani dupa care se recomanda o pauza de minim 30 de zile. Copii 5-12 ani: un sfert–pana la o jumatate de comprimat (fractie din doza adultului proportionala cu greutatea corporala a copilului) seara inainte de culcare, in cazul starilor de agitatie, emotivitate crescuta, dar numai la indicatia medicului!

Cantitate: 20 comprimate

Dacă ai testat Somn Usor, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !