Solubilizant - Mayam
Solubilizant - Mayam

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

14,00LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Solubilizant - Mayam

O soluţie formată din ingrediente de origine vegetală ce permite încorporarea uleiurilor esenţiale şi a parfumantelor naturale în medii apoase cum ar fi tonicele, ape de toaletă, deodorante fluide, ape de gură, sprayuri de ten, corp sau păr.

Proprietati:
  • PEG-free, PPG-free
  • origine vegetală
  • furnizează soluţii transparente în anumite combinaţii şi dozaje
  • are capacitatea de a lega apa şi lasă o senzaţie plăcută de piele, fără a se simţi lipicios
  • este puternic spumant dacă se dozează în exces
  • domeniul de pH recomandat: 4,5 - 7,5
  • nu este compatibil cu piatra de alaun

Recomandari:

  • dozajul variază uşor în funcţie de ingredientul ce trebuie solubilizat şi în funcţie de preparatul formulat
  • raport tipic (solubilizant : ulei): 0.5 : 1 până la 4 : 1
  • cu cât raportul este mai mare, adică se foloseşte mai mult solubilizant, cu atât soluţia rezultată va fi mai clară sau chiar transparentă, dar şi cu atât mai spumantă din păcate
  • dozaj recomandat pentru uleiurile esenţiale/parfumantele de solubilizat: de la 0.1% până la 5% din greutatea totală a preparatului formulat
  • transparenţa şi culoarea preparatului final depinde şi de ingredientul solubilizat, de exemplu uleiul esenţial de mandarină va da o soluţie netransparentă şi galben-verzuie iar uleiul esenţial de tea tree va da o soluţie transparentă şi aproape incoloră

Ingrediente (INCI): caprylyl/capryl wheat bran/straw glycosides, aqua, fusel wheat bran/straw glycosides, polyglyceryl-5 oleate, sodium cocoyl glutamate, glyceryl caprylate


Cantitate: 25 ml


Dacă ai testat Solubilizant - Mayam, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !