Sollievo
Sollievo
  1. Producator Aboca

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

41,00LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Sollievo

Solievo Tablete e un laxativ 100% natural, fara nici un adaos de substante de sinteza, obtinut din materii prime bine selectionate, care datorita precesului de productie inovator garanteaza aportul de substante utile pentru reglarea tranzitului intestinal.

Compozitie: Senna (Cassia angustifolia) frunze, Aloe (Aloe ferox) frunze, Papadie(Taraxacum officinale) radacina, Cicoare (Cichorium intybus) radacina, Fenicul (Foeniculum vulgare) fructe, Chimen (Carum carvi) fructe, Boldo (Peumus boldus) frunze, Chimen turcesc(Cuminum cyminum) fructe, Ulei volatile de fenicul

Indicatii: combina proprietatile laxative ale plantelor Senna si Aloe care au influenta asupra digestiei. Aceste doua plante au un rol important in reglarea functiei intestinale deoarece reduc efectele determinate de antrachinone (compusi de degradare finala rezultati in urma procesului de digestie;determina in unele cazuri constipatia). Sollievo se recomanda in episoade ocazionale de constipatie cronica.

Administrare: 1-3 tablete seara inainte de culcare (cu un pahar mare de apa) sau ori de cate ori este necesar .Nu se foloseste mai mult de 10 zile. Atentionare speciala:nu se foloseste de catre femeile insarcinate sau de cele care alapteaza deoarece imprima un gust amar laptelui.

Cantitate: 30 tablete
Dacă ai testat Sollievo, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !