Silimarina forte Rotta
Silimarina forte Rotta
  1. Producator Rotta Natura

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

25,50LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Silimarina forte Rotta

Silimarina, denumirea genericã a unui complex de flavonoide ( silibina, silicristina ºi silidianina ) ce se gãsesc în seminþele de armurariu, reprezintã de peste 2000 de ani un remediu eficient  împotriva afecþiunilor ficatului. Acþiunea beneficã a silimarinei se bazeazã pe 2 mecanisme de acþiune:
-mãreºte capacitatea celulelor hepatice de a rezista împotriva acþiunii toxinelor, stimulând funcþia antitoxicã a ficatului.
-stimuleazã funcþia de sintezã a hepatocitelor, mãrind capacitatea de regenerare a acestora.
Silimarina îndeplineºte deci 2 roluri esenþiale: de protecþie hepatocelularã ºi de regenerare a þesutului hepatic.
Produsul “Silimarina forte”, cu un grad ridicat de biodisponibilitate, reprezintã soluþia optimã de protecþie a ficatului, mai ales în condiþiile actuale când organismul uman este supus unei game largi de factori nocivi ce acþioneazã direct asupra acestuia.

Compozitie: Extract din seminte de armurariu…….. 140 mg. ( 112 mg. silimarinã )

Indicatii: Ca supliment alimentar în hepatite acute si cronice, cirozã compensatã precum si persoanelor care lucreazã cu substante sau în mediu toxic.

Administrare: Câte 1 capsulã de 2 ori pe zi, dimineaþa ºi seara, timp de minim 3 luni. Preventiv se poate administra câte 1 capsulã pe zi timp de 3 luni.

Cantitate: 90 capsule
Dacă ai testat Silimarina forte Rotta, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !