Sare de baie pura 100% naturala de la Marea Moarta
Sare de baie pura 100% naturala de la Marea Moarta
  1. Indicatii Psoriazis
  1. Producator Salthouse

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

14,00LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Sare de baie pura 100% naturala de la Marea Moarta

Recomandata pentru pielea iritata, uscata sau cu probleme.

Pielea sensibila reactioneaza foarte usor si repede la factorii de poluare din ziua de astazi sau chiar si la folosirea de produse de ingrijire nepotrivite tipului nostru de piele. Uscaciunea excesiva, impuritatile si tensiunea indica o perturbare a barierei naturale a pielii.100% naturala, sarea de baie pura de la Marea Moarta ajuta la stabilizarea metabolismului si pentru o mai buna retinere de apa, datorita continutului sau ridicat de minerale naturale.
Baile regulate cu aceasta sare naturala au un efect relaxant asupra pielii si corpului, restaurandu-i acestuia in totalitate echilibrul. Actiunea de indepartare a impuritatilor de la nivelul pielii este in acelasi timp blanda cat si benefica. Pielea este mult mai catifelata si de o naturalete aparte.De asemenea este potrivita a se folosi complementar in ingrijirea pielii, de exemplu in cazurile de neurodermatita si psoriazis.

Prezentare: 500 g sare de baie de la Marea Moarta
Dacă ai testat Sare de baie pura 100% naturala de la Marea Moarta, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !