Sapun cu lapte de capra, ulei esential de melisa, roscove si tarate de ovaz handmade - Soap Story
Sapun cu lapte de capra, ulei esential de melisa, roscove si tarate de ovaz handmade - Soap Story
  1. Producator Nereida

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

9,00LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Sapun cu lapte de capra, ulei esential de melisa, roscove si tarate de ovaz handmade - Soap Story

Săpunul si samponul natural, realizate manual prin procedeul "la rece", reprezintă o gamă de produse cu proprietăţi remarcabile: spumare, hidratare, curăţire, ceea ce conferă un adevarat răsfăţ pentru piele si par redându-le  fermitatea, fineţea, catifelarea si stralucirea.

PROPRIETATI: Săpunul din lapte de capră este recomandat în special pentru persoanele cu pielea uscată şi crăpată, precum şi persoanelor care suferă de acnee, iritaţii, psoriazis, eczeme, pete, Laptele de capră conţine vitaminele E, A, B6 si B12 care înmoaie natural şi calmează pielea oferindu-i o hidratare naturală făcându-o suplă şi elastică. Tărâța de ovăz curăță delicat pielea.

INGREDIENTE RO/INCI: ulei saponificat de cocos (Sodium Cocoate), ulei saponificat de palmier (Sodium Palmate), ulei saponificat de măsline (Sodium olivate ) ulei saponificat de floarea soarelui (Sodium Heliate), ulei saponificat de ricin (Sodium Castorate), ulei esențial de melisă (Mellisa Officinalis Leaf Oil), tărâțe de ovăz (Oat Bran), pudrăde roșcove (Ceratonia Siliqua).

Cantitate: 80 gr

Dacă ai testat Sapun cu lapte de capra, ulei esential de melisa, roscove si tarate de ovaz handmade - Soap Story , postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !