Salix - Aspirina vegetala
Salix - Aspirina vegetala
  1. Indicatii Diaree, Hemoroizi, Guta
  1. Producator Rotta Natura

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

14,00LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Salix - Aspirina vegetala

Denumita in ultima vreme si aspirina vegetala, a fost folosita din cele mai vechi timpuri in toate terapiile traditionale naturiste pentru efectele sale de calmare a durerilor, de scadere a febrei, de intarire si purificare a organismului; alaturi de alte remedii amelioreaza afectiuni ale ficatului, rinichilor si inimii fiind considerata foarte utila persoanelor predispuse la infarct miocardic; in comparatie cu aspirina de sinteza, este foarte bine tolerata de organism; nu prezinta reactii adverse.

Compozitie: Salix alba - 200 mg

Indicatii: Ca supliment alimentar, in reumatism, guta, spondilita anchilozanta, nevralgii, gripa, rinite, insomnii, afectiuni ale circulatiei periferice, hemoroizi, hemoptizie, diaree sanguinolenta si preventia infarctului miocardic.

Administrare: Ca supliment alimentar pentru adulti 4 - 8 capsule pe zi pana la cel mult 12 capsule pe zi, la intervale de 4 ore, inainte de masa.

Cantitate: 30 capsule

Dacă ai testat Salix - Aspirina vegetala, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !