Rhamnolax
Rhamnolax
  1. Producator Plantavorel

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

24,50LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Rhamnolax

RHAMNOLAX V este un produs natural ce vine in intampinarea persoanelor care sunt predispuse la constipatie,cu proprietati laxative sau purgative in functie de doza, prin stimularea peristaltismului intestinului gros, calmante si carminative in caz de constipatie cu balonari si dureri abdominale. Acest produs vegetal are efecte benefice in cazurile de constipatie acuta sau cronica, inclusiv cele care nu cedeaza la alte tratamente.
La obtinerea efectului laxativ contribuie principiile active, antracenozide si agliconii lor,din crusin precum si rezina si inulina din cicoare. Prin asocierea pulberii de crusin si cicoare, cu uleiul de chimen (bogat in carvona, limonen, carveol) produsul Rhamnolax are si actiune stomahica si carminativa, eliminarea gazelor facandu-se prin peretii vaselor de sange sau transpiratie.

Compozitie: -tablete continand pulberi vegetale din: scoarta de crusin (Frangulae cortex ), radacina de cicoare (Cichorii radix) si ulei volatil de fenicul ( Aetheroleum foeniculi) .

Indicatii: -ca adjuvant cu efecte benefice in constipatie acuta, constipatie cronica PRECAUTII: Nu se recomanda utilizarea in cazuri de abdomen acut, hemoroizi, sarcina, lactatie.

Administrare: Intern, ca laxativ, 2-3 comprimate seara la culcare, in doza unica sau 2 comprimate de 2 ori pe zi, timp de 14 zile; ca purgativ, 4-5 comprimate seara in doza unica, 2-3 zile, dupa care se continua cu 3 comprimate pe zi pana la 14 zile.

Cantitate: 40 comprimate

Dacă ai testat Rhamnolax, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !