Raw food - Coarne de padure
Raw food - Coarne de padure
  1. Producator Pronat

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

13,00LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Raw food - Coarne de padure

Produs Raw - Coarne de padure -  Pronat

Coarnele raw sunt fructe de pădure mici, de culoare roşie sau galbenă, ce se coc din septembrie până în octombrie. Gustul coarnelor proaspete este dulce acrişor, dimensiunea lor este de aproximativ 2 cm, au un singur sâmbure şi se găsesc în zona de câmpie sau în pădurile de foioase.
Coarnele contin: vitamina C, vitamina A, Vitamina PP, calciu, potasiu, tanin,cornina, acizi organici,glucide, caroten, pectine, celuloza,saruri minerale,zaharuri, apa 83%.

Datorită conținutului lor, reprezintă un bun ajutor în tratarea crampelor, bolilor ficatului, paraziţilor intestinali, icterului, hemoroizilor şi a enterocolitei. Sunt totodată foarte benefice sistemului digestiv, având efect antidiareic și contribuind la tratarea afecţiunilor digestive în general.

Coarnele raw au efect dezinfectant, cicatrizant, energizant, de stimulare a poftei de mâncare şi de combatere a anorexiei (siropul de coarne are această proprietate dacă este administrat copiilor cu vârsta cuprinsă între 1 şi 5 ani).


Prezentare: 100 gr


Dacă ai testat Raw food - Coarne de padure , postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !