Passival
Passival
  1. Producator Rotta Natura

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

12,50LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Passival

Passivalul,o  combinatie de extracte din radacina de valeriana, floarea pasiunii (passiflora) si conuri de hamei a fost conceput pe baza  cunostintelor dovedite referitoare la efectele acestora: sedative, hipnotice, antispastice, astringente. Produsul induce un somn natural, de calitate si   nu produce dependenta. Somnul in cantitate si de calitate insuficienta poate avea efecte negative de lungã duratã asupra organismului si in special asupra sistemului nervos, ducand la performante fizice si intelectuale mult reduse fata de normal.
Actiunea antispastica, astringenta si de reducere a excitabilitatii fac din acest produs un adjuvant in starile de tensiune nervoasa asociate sindromului premenstrual si menopauzei.

Compozitie: Doza zilnica( 3-5 cps.) Extract din radacina de valeriana.....60 mg. 180-300 mg. Extract din conuri de hamei...............40 mg. 120-200 mg. Extract din passiflora (herba)............40 mg. 120-200 mg

Indicatii: Induce un somn de calitate. In perioadele de neliniste si stres emotional. In stari de tensiune nervoasa si anxietate asociate menopauzei. Adjuvant in sindromul premenstrual

Administrare: Cate 1 capsula de 3 ori pe zi Pentru persoanele care adorm cu dificultate se pot administra seara cate 2-3 cps. intr-o singura doza, cu ½ ora inainte de culcare.

Cantitate: 30 capsule

Dacă ai testat Passival, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !