Omegasel Prapharm
Omegasel Prapharm
  1. Producator Parapharm

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

16,00LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Omegasel Prapharm


Produs natural antioxidant

Acțiune

Capsulele conţin ulei de peşte oceanic, concentrat în cei doi acizi graşi polinesaturaţi esenţiali: acidul eicosapentaenoic (EPA) şi acidul decosahexaenoic (DHA). Este un ulei de peşte în care componentele active au fost concentrate cu ajutorul unei metode biotehnologice de vârf, la valori duble faţă de uleiul obţinut prin metode clasice. Avantajele obţinute în acest fel contribuie la înjumătăţirea dozei zilnice necesare şi neîncărcarea organismului cu grăsimi neesenţiale cu aport caloric însemnat. Acizii esenţiali EPA şi DHA sunt cheia bunei funcţionări a organismului uman. Este demonstrat ştiinţific faptul că speranţa de viaţă a unui om este direct proporţională cu cantitatea de EPA şi DHA consumate în timpul vieţii. 

Seleniul este un microelement esenţial care joacă un rol crucial în sistemul de protecţie antioxidant al organismului uman. Este elementul cheie în compoziţia unei enzime care protejează împotriva radicalilor liberi, ce pătrund în organism direct din mediul înconjurător sau prin intermediul alimentelor.


Administrare

Se recomandă consumul de 2 capsule/zi, cu un pahar de lichid (apă minerală, suc de fructe), de preferinţă în timpul sau după servirea mesei.

Compoziție - doza zilnica recomandată (2 capsule) conține:

Ulei de pește oceanic (cod și rechin) concentrat în EPA (36%) şi DHA (24%) 1500,00 mg

Seleniu organic (din drojdie îmbogățită în seleniu) 300 µg


Mod de prezentare

30 capsule gelatinoase moi / cutie

Dacă ai testat Omegasel Prapharm, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !