Neuromion
Neuromion
  1. Producator Hofigal

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

10,50LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Neuromion


Are efecte favorabile in nevroze, in procesele de ateroscleroza cerebrala precoce si in recuperarile neuromotorii.

Asociat tratamentului specific de echilibrare metabolica se recomanda in diabetul zaharat de tip II (insulino-independent) cu sau fara exces ponderal; pentru actiunea sa preponderent periferica, produsul poate fi asociat insulino-terapiei in diabetul zaharat de tip I (insulino-dependent), inducand o mai buna echilibrare a bolii concomitent cu medicatia hipoglicemianta (in aceste cazuri insulino-terapia si medicatia orala hipoglicemianta nu va fi intrerupta).Compozitie: Pulberi din pericarp de ardei (Capsicii fructus pericarpium), palee de orez (Oryza sativa paleae), tarate de grau (Triticum aestivum paleae), pericarp de seminte de floarea soarelui (Helianthi semen pericarpium), fructe de maces (Cynosbathi fructus) si excipienti.

Indicatii: HOF-Neuromion - supliment alimentar cu actiune benefica in polineuropatia diabetica periferica, somatica si vegetativa si alte tipuri de neuropatii.

Administrare: ADMINISTRARE : Adulti : cate 2 comprimate de 3 ori/zi in primele 2 luni de tratament , apoi cate 1 comprimat de 3 ori /zi ca tratament de intretinere . Copii intre 5-10 ani : 1/4 din doza adultilor . Copii peste 10 ani : 1/2 din doza adultilor . Pentru ca tratamentul cu acest produs sa aiba eficienta maxima in cazul pacientilor diabetici , va fi insotit de o echilibrare metabolica buna , utilizand fie insulina ( in diabet tip I ) , fie medicatia orala hipoglicemianta ( in diabet tip II ) . CONTRAINDICATII : Produsul este foarte bine tolerat . Va fi utilizat cu prudenta doar in puseuri acute de ulcer gastric sau duodenal .

Cantitate: 60 comprimate

Dacă ai testat Neuromion, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !