Musli cu cereale germinate Granovit
Musli cu cereale germinate Granovit
  1. Producator Granovit

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

7,00LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Musli cu cereale germinate Granovit


Brevetul de inventie (Ro 11 01 13) si cele doua medalii de aur (1996 la Isi si 1998 la Bruxelles) pentru metoda de fabricatie a fulgilor de cereale germinate atesta valoarea deosebita a acestui produs. Metoda, unica in Romania, pune in evidenta doua mari calitati:
1. Cerealele integrale germinate reprezinta cel mai eficient mod de valorificare a principiilor nutritive (proteine, glucide, lipide, elemente catalitice, saruri minerale, vitamine, enzime,) prezente indeosebi in coaja si germene.
2. Pe toata durata procesului de fabricatie nu se folosesc temperaturi care sa altereze calitatile acestor cereale (maxim 45 C). Materia prima este atent selectionata si are putere de generare optima.Compozitie: fulgi germinati Granovit (grau si secara), fulgi de porumb, fructe uscate (cirese, curmale, stafide, banane, papaya, cocos), seminte de dovleac si de floarea soarelui. Ingredientele se gasesc intregi sau maruntite, in proportie variabila.

Indicatii: Informatii nutritionale la 100g Energie kJ kcal 1463 350 Proteine g 10,5 Glucide g 63,5 Lipide g 3,1 Fibre alimentare g 8,5 MINERALE Magneziu mg 96 Fier mg 4,0 VITAMINE Tiamina(B1) mg 1,45 Riboflavina(B2) mg 0.95 Niacina(PP) mg 7,60 Tocoferoli(E) mg 14,50

Administrare: Consumul minim recomandat pentru a beneficia de valorile nutritive ale fulgilor de cereale germinate este de 100 g zilnic. Astfel corpul se mentine sanatos si echilibrat. Musli Granovit se consuma in ceai sau lapte cald, iaurt, suc, indulcite cu miere, dupa gust.

Cantitate: 400 grame

Dacă ai testat Musli cu cereale germinate Granovit, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !