Minimartieni Imunactiv
Minimartieni Imunactiv
  1. Producator Walmark

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

25,00LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Minimartieni Imunactiv

Minimarțieni Imunactiv este un complex de vitamine și minerale special conceput pentru copii. Tabletele masticabile cu aromă de portocale sau capsuni cu forma unor mini-marțieni. Fiecare tabletă conține doza zilnică recomandată de vitamine și minerale, necesară dezvoltării fiziologice normale a copiilor.

Produsul conține complexul Imunactiv® format din Beta glucan, Bioflavonoide, Vitamina C și Zinc. Vitamina C și Zincul susțin sistemul imunitar al copiilor. Tabletele de Minimarțieni mai conțin și Xylitol, care le conferă un gust răcoritor și delicios.

Compozitie: Vitamina A, B1, B2, B6, B12, C, D3, E, Biotina, Niacina, Calciu, Zinc, Iod, Potasiu, Cupru, Acid paraaminobenzoic, Lizina hidroclorid, Bioflavonoide citrice, Acid pantotenic, Acid folic.

Indicatii: Vitamina C și Zincul sprijină întărirea sistemului imunitar Vitaminele și mineralele sporesc vitalitatea și starea generală de bine Vitaminele și mineralele contribuie la dezvoltarea armonioasă a organismului

Administrare: Se administreaza 1 tableta pe zi, topita in gura, in timpul mesei.

Cantitate: 30 tablete

Dacă ai testat Minimartieni Imunactiv, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !