Merisor infuzat cu ananas si stafide de Corint 500 gr
Merisor infuzat cu ananas si stafide de Corint 500 gr
  1. Producator Sano Vita

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

21,00LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Merisor infuzat cu ananas si stafide de Corint 500 gr

Merişorul este un arbust sub formã de tufã, înalt de pânã la 30cm. Creşte în zonele de munte, la peste1.300 m altitudine, pe pajişti şi în luminişuri.

Fructele de merisor conţin glucoză şi fructoză, sunt bogate în minerale esenţiale şi acizi organici, printre care şi vitamina C. Au conţinut mare de antocianine antioxidante şi de proantocianine.

Ca remediu fitoterapeutic, merişorul are proprietãţi antiinflamatoare, antiseptice, astringente, diuretic, astringent, diaforetic (provoacă transpiraţia).
Merişorul este utilizat în tratarea inflamaţiilor urogenitale (cistite acute şi cronice, uretrită, leucoree, pielonefrită). De asemenea, s-a consemnat faptul că merişorul reduce mirosul urinei - efect benefic pentru vârstnicii care suferă de incontinenţă. Sucul de merişor este folosit pentru prevenirea aglomerării de bacterii printre dinţii, cauza formării tartrului şi a cariilor dentare. Vitamina C din fruct, împreună cu mineralele antioxidante, poate preveni gripa şi guturaiul.

Ingrediente: merisor, suc de ananas, stafide corint.

Cantitate: 500 gr
Dacă ai testat Merisor infuzat cu ananas si stafide de Corint 500 gr, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !