Memo On 50 tablete
Memo On 50 tablete

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

22,50LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Memo On 50 tablete

Memo On este un produs obţinut din plante şi extracte naturale cu rol în protejarea proceselor psihice, de diminuare a stării de oboseală psihică, de creştere a capacităţii naturale de apărare a organismului. Stimulează încrederea şi optimismul.Memo On ajută la îmbunătăţirea capacităţii de memorare, acumulare şi de redare a informaţiilor. Reduce stresul şi oboseala mentală, anxietatea. Produsul este foarte eficient pentru persoanele cu activitate psihică intensă (şcolari, studenţi) sau în cazul persoanelor vârstnice ce prezintă fenomene evidente de scădere a memoriei.
Memo On este un tonic complet folosit în profilaxia asteniei generale, sindromului de uzură fizică şi psihică, oboselii şi stresului. Este un adjuvant al procesului de creştere.
Stimulent natural al memoriei Preparatul este un amestec din plante exotice care actioneaza in mod specific, imbunatatind memoria. Bacopa monnieri, Convulvulus pluricaulis, Glycyrrhiza glabra, Emblica officinalis, Piper longum aduc un aport de glicozide cu actiuni cardiotonice si stimulatoare ale sistemului nervos central si periferic, de protectie a sistemului imunitar. Creste activitatea proteinkinazei, imbunatatind metabolismul neuronal. Are efect pe memoria de scurta si lunga durata, optimizeaza capacitatea de acumulare, retinere si redare. Creste rezistenta si capacitatea de adaptare la stres. Este recomandat copiilor scolari, studentilor si adultilor cu fenomene evidente de scadere a performantelor de memorare. Nu are efecte nedorite, nu induce obisnuinta.

Compozitie: Bacopa monieri, Convulvulus pluricaulis, Glycyrrhiza glabra, Ocimum sanctum, Yashad bhasm, Celastrus paniculatis, Emblica officinalis, Gumacacia. Ingredientele aduc un aport de glicozizi, compuşi de glucoză, arabinoză. Alţi componenţi prezenţi sunt: manitolul, acidul betulic, beta-sitosterol, stigmasterol, luteolina şi alte glucozide, acizi aminici, alanina, acizii aspartic şi glutamic, serina, microelemente minerale (Cu, Zn, Co, Se), acid ascorbic, vitamina PP. Zincul este implicat în foarte multe reacţii ce au loc la nivel celular, este necesar sintezei acizilor nucleici, activează sistemele imunitare, acţionează ca antioxidant.

Indicatii: Stari de oboseala mentala, tulburari de memorie, scaderea performantelor scolare; anxietate, stres prelungit; pentru protejarea sistemului psiho-neuro-imunitar. Stres, oboseală psihică, anxietate. Scăderea performanţelor intelectuale. Tulburări de memorie. Adjuvant în terapia sistemului nervos.

Administrare: Adulţi: 1 tabletă, de 2-3 ori pe zi, timp de 30-60 zile. Copii : 1/2 tabletă, de 2 ori pe zi.

Cantitate: 50 tablete

Dacă ai testat Memo On 50 tablete, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !