Lift Up - Gel lift instant cu acid hialuronic
Lift Up - Gel lift instant cu acid hialuronic
  1. Producator Cosmetic Plant

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

27,00LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Lift Up - Gel lift instant cu acid hialuronic

Cu o textură ultra-absorbantă, concentrată în ingrediente active, Gelul Lift Instant formează pe suprafața pielii o peliculă invizibilă cu rolul de întindere și diminuare a ridurilor. LIFTONIN-XPRESS este un ingredient inovativ extras din Porphyridium Cruentum, o algă originară din Marea Roșie, cu efect de lifting instant.Acidul hialuronic reduce adâncimea ridurilor prin umplerea acestora din interior.Extractul de magnolie prezintă proprietăți antioxidante și anti-inflamatoare. Vitamina E încapsulată acţionează ca un hidratant din interior, prevenind îmbătrânirea prematură a pielii prin inhibarea peroxidării lipidelor.

Mod de utilizare: Se aplică dimineaţa pe pielea curată şi tonifiată a feţei, gâtului şi decolteului, prin mișcări delicate, fără a insista. Poate fi folosit de sine stătător de către persoanele cu ten mixt, sau aplicând după acesta Crema Antirid de zi din aceeași gamă în cazul persoanelor cu ten normal.

Cantitate: 30 ml
Dacă ai testat Lift Up - Gel lift instant cu acid hialuronic, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !