Lecitina 1200 mg
Lecitina 1200 mg
  1. Producator Rotta Natura

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

11,00LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Lecitina 1200 mg

Obtinuta din soia, cea mai buna sursa, rolul lecitinei in organism este complex, dar cel mai cunoscut efect este de imbunatatire a memoriei. Are un rol important de sustinere a efortului intelectual, asigurand nutritia celulelor nervoase, refacerea membranei neuronale si intervenind in transferul impulsurilor nervoase. Lecitina actioneaza prin imbunatatirea memoriei si a capacitatii de concentrare. Joaca un rol important in reducerea nivelului de colesterol si previne aparitia calculilor biliari.


Compozitie: Lecitina - 1200 mg

Indicatii: - sustine efortul intelectual. - mareste capacitatea de memorare si de concentrare. - asigura nutritia celulei nervoase si intervine in transmiterea optima a impulsului nervos. - reduce colesterolul si previne aparitia calculilor biliari.

Administrare: Curativ, ca supliment alimentar: copii 1 capsula de 2 ori/zi, dupa mese. Adulti 1-2 capsule de 3 ori/zi. In cazul durerilor articulare amplificate de schimbarile atmosferice se poate lua o cantitate mai mare. Informatii utile: Ca supliment alimentar reduce nivelul sangvin al colesterolului, impiedica formarea placilor de aterom si fortifica musculatura cardiaca, reduce durerile articulare, creste capacitatea de memorare si are usor efect sedativ. Este un bun tonic pentru persoanele in varsta, apatice; accelereaza tranzitul intestinal si previne balonarea. Consumata timp indelungat poate incetini sau preveni formarea de calculi biliari colesterolici. Asigura o culoare sanatoasa pielii, si poate preveni apritia diferitelor eczeme.

Cantitate: 30 capsule

Dacă ai testat Lecitina 1200 mg, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !