Isop ceai
Isop ceai
  1. Producator Dacia Plant

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

5,00LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Isop ceai

Isopul face parte din familia Lamiaceae, fiind o plantă erbacee, perenă, heliofilă, rezistentă la ger şi la secetă, cu frunze liniar-lanceolate şi flori violacee. Originară din zone care se întind din estul Mării Mediterane şi până în Asia Centrală, a fost introdusă în America cu aproximativ 100 de ani în urmă. Este o plantă cu o aromă proaspătă, înviorătoare, folosită de mii de ani în terapie, fiind pomenită şi în Biblie, în psalmii lui David, făcând parte dintre plantele considerate sfinte. Se mai numeşte cimbru cel bun, cimbru de grădină, culecel bun, etc.

Compozitie: Iarba de Hysopus officinalis-isop maruntita

Indicatii: - reducerea spasmelor care apar la nivelul tractului respirator; - menţinerea sănătăţii arborelui bronşic; - funcţionarea normală a digestiei; - menţinerea tensiunii arteriale în limite normale; - protejarea vaselor capilare sanguine.

Administrare: intern: infuzie dintr-o lingurita de produs vegetal la o cana de apa clocotita; se beau 2-3 cani/zi. - extern: bai, comprese cu infuzie concentrata (1 lingura la 100ml apa) ca cicatrizant si antiseptic.

Cantitate: 50 grame

Dacă ai testat Isop ceai, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !