Influlit Parapharm
Influlit Parapharm
  1. Producator Parapharm

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

10,50LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Influlit Parapharm

Produs natural pentru imunitate

Acțiune Influlit Parapharm
Produs de excepţie recomandat contra îmbolnăvirilor virale. Acest supliment alimentar este destinat întăririi sistemului imunitar. 
Compoziţia specială include vitamine şi extracte din plante medicinale recunoscute pentru efectul lor benefic asupra sistemului de autoapărare a organismului uman. 
Noutatea preparatului constă în introducerea vitaminei D3, despre care s-a descoperit recent că este "antibioticul naturii” şi a extractului din sâmbure de Grapefruit.

 Această vitamină se formează sub efectul luminii solare în piele. Deoarece pe timpul iernii nu beneficiem de efectul benefic al razelor solare, se recomandă suplimentarea acesteia prin alimentaţie.

 Efectul imunostimulator al extractului de sâmbure de Grapefruit, este o descoperire recentă a medicului imunolog Dr. Jacob Harich din Florida (USA). Consumând zilnic aceste picături vă menţineţi starea de sănătate în perioadele critice ale anotimpului rece.

Compoziție - doza zilonică recomandată (3 tablete) conține:
Vitamina C540,00 mg
Vitamina D3 1 000 000 UI/g6,00 mg
Extract de sâmburi de Grapefruit (Citrus paradisi)60,00 mg
Extract de Echinacea (Echinacea sp)60,00 mg
Extract de Lemn dulce (Glycyrrhiza glabra)60,00 mg

Administrare
Se recomandă consumul zilnic de 3 x 1-2 tablete, lăsând să se dizolve în gură. Pentru copii sub 6 ani se recomandă zilnic de 3 x 1 tabletă.

Prezentare
 Cutie x 30 tablete mestecabileDacă ai testat Influlit Parapharm, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !