Ginkgo forte plus
Ginkgo forte plus
  1. Producator Rotta Natura

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

14,50LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Ginkgo forte plus

Ginkgo Biloba contine un complex de substante cu efecte recunoscute pentru calitatile exceptionale de activare a circulatiei si dilatarii vaselor sangvine la toate nivelele. Folosita in bolile de inima si circulatie, previne accidentele vasculare si atacul de cord. Prin asigurarea nutritiei celulelor nervoase si stimularea circulatiei este folosita pentru imbunatatirea memoriei, prevenirea scaderii randamantului intelectual si reducerea sechelelor dupa accidente vasculare sau traumatisme craniene. Previne scaderea acuitatii vizuale si auditive de origine vasculara. Paducelul si salvia din compozitie maresc considerabil efectele benefice date de ginkgo biloba.

Compozitie: Gingko biloba - 100 mg; Crataegus Monogyna - 200 mg; Salvia Officinalis - 150 mg.

Indicatii: - activeaza circulatia cerebrala si periferica. - previne si reduce sechelele dupa accidente vasculare. - previne aparitia zgomotelor in urechi. - mareste capacitatea de concentrare si sustine efortul intelectual. - combate stresul si previne tulburarile psihocomportamentale. - util in prevenirea sau ameliorarea hemoroizilor.

Administrare: -1 capsula dupa masa de pranz, timp de 60 zile, dupa care se face o pauza de 20 zile; Nu se administreaza la femeile insarcinate sau care alapteaza.

Cantitate: 30 capsule

Dacă ai testat Ginkgo forte plus, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !