Ginkgo Biloba YongKang
Ginkgo Biloba YongKang
  1. Producator YongKang

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

11,00LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Ginkgo Biloba YongKang

Extractul de Ginkgo Biloba contribuie la functionarea normala a macro si microcirculatiei (cerebrala, cardiaca si periferica) si la mentinerea capacitatii de concentrare si memorare.

Compozitie: 300 mg extract dinfrunze de Ginkgo biloba, gelatina (capsula)

Administrare: Oral, odata sau de doua ori pe zi, cu apa calda, cate una sau doua capsule.

Atentionari: A se evita in timpul sarcinii si alaptarii. A  nu  se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Produsul este un supliment alimentar si  nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata, echilibrata si un stil de viata sanatos. A se consuma, de preferinta, inainte de data de expirare inscrisa la baza ambalajului. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic (maximum 4 capsule). Poate interfera cu produse cu actiune anticonvulsivanta, anticoagulanta, antiagregant-plachetara, agenti trombolitici, heparine cu masa moleculara redusa, insulina, MAOI/inhibitori ai monoaminoxidazei, NSAID/antiinflamatoare non-steroidice, SSRI/inhibitori selectivi ai reabsorbtiei serotoninei, diuretice tiazinice sau preparate pe baza de Usturoi (Allium sativum), la administrare concomitenta.

Cantitate: 30 capsule
Dacă ai testat Ginkgo Biloba YongKang, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !