Ganoderma Fiole Buvabile YongKang
Ganoderma Fiole Buvabile YongKang
  1. Indicatii Stres
  1. Producator YongKang

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

11,00LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Ganoderma Fiole Buvabile YongKang

Ganoderma lucidum supranumita ,,ciuperca nemuririi” sau ,,regina plantelor” se gaseste rar in flora spontana din regiunile tropicale, dar este cultivata in ferme specializate (cu paduri de foioase, cu arbori pe tulpina carora cresc aceste ciuperci). Ciuperca se numeste Lingzi in  China si Reishi in Japonia. Proprietatile sale sunt binecunoscute din timpuri stravechi.

Compozitie: Ganoderma lucidum extract - 2000mg, sirop de porumb cu continut ridicat de fructoza

Indicatii: Ganoderma lucidum contribuie la functionarea  normala a sistemului imunitar si la protectia celulelor impotriva stresului oxidativ.

Administrare: Odata sau de doua ori pe zi, cate una sau doua fiole. Se agita bine inainte de a se folosi, deoarece acest produs poate sedimenta, fara schimbarea calitatii si a efectelor. Se perforeaza capacul din latex al fiolei cu varful ascutit al paiului  inclus in cutie si se bea continutul.  Se poate lua cu apa plata sau minerala, lapte, suc de fructe, sau bauturi nealcoolice.

Atentionari: A se evita in timpul sarcinii si alaptarii. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor cu varsta sub 12 ani. Produsul este un supliment alimentarsi nu trebuie sa  inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A se consuma, de preferinta, inainte de data de expirare inscrisa la baza etichetei. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic (maximum 4 fiole). A se administra cu prudenta persoanelor care folosesc concomitent medicatie antidiabetica, antiagregant-plachetara, persoanelor care sunt planificate pentru interventii chirurgicale iminente, care au suferit o operatie de transplant si/sau folosesc agenti imunosupresori. Ganoderma Lucidum extract fiole buvabile este un produs natural, netoxic si inofensiv pentru organismul uman.

Cantitate: 10 fiole a 10ml


Dacă ai testat Ganoderma Fiole Buvabile YongKang, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !