Gano Cafe 3 in 1
Gano Cafe 3 in 1
  1. Producator Gano Excel

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

3,50LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Gano Cafe 3 in 1

Gano Cafe este o bautura sanatoasa si hranitoare obtinuta din extract de Ganoderma, cafea de calitate superioara si zahar din porumb. Gano Cafe este prima bautura din lume care contine un amestec de cafea şi Ganoderma, produs oferit în mod exclusiv de Gano Excel. Acest produs ajuta la intarirea sistemului imunitar, curata colonul, regleaza functiile sistemului digestiv, combate constipaţie cronica.

Compozitie: Cafea organica braziliana, lapte fara lactoza si lapte din palmier, extract de Ganoderma Lucidum, sucroza din trestie de zahar

Indicatii: -Intarirea sistemului imunitar -Reglarea functiilor sistemului digestiv -Curatarea colonului -Cazuri de constipatie cronica -Energizant -Celelalte proprietati ale Ganodermei se regasesc in acest produs in doze de intretinere a sanatatii. Pentru cazuri mai grave se recomanda suplimentele nutritive.

Administrare: Deoarece este o cafea solubila se pune intr-o ceasca si se adauga apa fierbinte dupa care se amesteca si se poate savura. In functie de preferinte se poate combina cu miere, lapte sau zahar. Cofeină 8.4 mg/ plic Dintr-un plic se pot face 1 – 2 cafele, in functie de concentratia dorita.

Cantitate: 1 pliculete

Dacă ai testat Gano Cafe 3 in 1, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !