Extract din muguri de Tei Argintiu
Extract din muguri de Tei Argintiu
  1. Producator PlantExtrakt

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

22,00LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Extract din muguri de Tei Argintiu

Produs gemoterapic Gemoterapia este o metoda bioterapica ce utilizeaza extractele obtinute din tesuturile vegetale embrionare proaspete: muguri, amenti, mladite, radicele, scoarta interna a radacinii sau scoarta de pe ramuri tinere, seva sau seminte. Prin continutul in factori de crestere se realizeaza un aport nutritiv cu un organotropism specific.

Compozitie: Extract vegetal din muguri de tei argintiu. Contine alcool etilic de cereale 33% vol.

Indicatii: Adjuvant in distonie vegetativa cu manifestari de anxietate; insomnia adultului si copilului; dezobisnuire de somnifere; emotivitate; tranchilizant in alergii; prurit nervos, tulburari cardiace date de stres, nervozitate, hipertensiune; dischinezie biliara hipertonica, colite spastice; cistalgii la femei anxioase sau cu nevroza obsesionala asociata frecvent cu frigiditate; tulburari depresive cu anxietate datorate contraceptivelor.

Administrare: Copii: 10-40 picaturi, in putina apa, seara; Adulti: 50-70 picaturi, in putina apa, de 2-3 ori pe zi sau 20-40 picaturi, in putina apa, in caz de efect paradoxal de usoara excitatie.

Cantitate: 50 ml

Dacă ai testat Extract din muguri de Tei Argintiu, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !