Extract din muguri de Smochin
Extract din muguri de Smochin
  1. Producator PlantExtrakt

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

24,50LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Extract din muguri de Smochin

Fiind un produs gemoterapic , este obtinut din tesut vegetal embrionar proaspat - muguri , realizandu-se un aport nutritiv cu un organotropism specific .

Compozitie: Extract hidro-glicero-alcoolic din muguri de smochin ( Ficus carica ) . Contine alcool etilic de cereale 18% vol.

Indicatii: adjuvant in ulcer duodenal si gastro-duodenal cu dureri si tulburari dispeptice , singur sau asociat cu Extract din muguri de arin negru sau in cazuri rebele cu Extract din mladite de merisor ( tratament de lunga durata ) ; - dischinezii gastrice , gastrite hiper- sau hipotonice , colite ; - adjuvant in manifestari neurovegetative si psiho-somatice la nivel gastro-duodenal .

Administrare: In general , 25-50 picaturi ( 1-2 ml ) , in putina apa , de 2 ori / zi , dimineata si seara . In ulcer gastro-duodenal 75 picaturi ( 3 ml ) , in putina apa , 1 data / zi , dimineata . Peste 60 ani , dozele se reduc prin tatonare , in general la 3/4 din doza adultului .

Cantitate: 50 mg

Dacă ai testat Extract din muguri de Smochin, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !