Extract din mladite de Rozmarin
Extract din mladite de Rozmarin
  1. Producator PlantExtrakt

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

22,00LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Extract din mladite de Rozmarin

Atentionare: la pacientii cu epilepsie si la hipertensivi cu avizul medicului. Produs gemoterapic Gemoterapia este o metoda bioterapica ce utilizeaza extractele obtinute din tesuturile vegetale embrionare proaspete: muguri, amenti, mladite, radicele, scoarta interna a radacinii sau scoarta de pe ramuri tinere, seva sau seminte. Prin continutul in factori de crestere se realizeaza un aport nutritiv cu un organotropism specific.

Compozitie: Extract vegetal din mladite de rozmarin. Contine alcool etilic de cereale 33% volum.

Indicatii: Adjuvant in dischinezia biliara cu hiper- si hipotonie; colecistite cronice, insuficienta hepatica usoara; asocieri in obezitate ca laxativ si colagog; ajuta la regularizarea tensionala a hepaticilor; elimina factorii extrarenali de oligurie (ficat congestionat); litiaza biliara si urinara; tulburari ale circulatiei periferice la hepatici; hipotensiune, tonic psihic in hiposexualitate la tineri.

Administrare: 50-70 picaturi, in putina apa, o data pe zi Nu se administreaza seara, datorita actiunii stimulante cerebrale.

Cantitate: 50 ml

Dacă ai testat Extract din mladite de Rozmarin, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !