Extract din fructe de Afin
Extract din fructe de Afin
  1. Producator Rotta Natura

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

16,50LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Extract din fructe de Afin

 

Produs natural pentru afectiuni oftalmologiceExtract din fructe de afin capsule. Acest extract este solutia eficienta pentru mentinerea sanatatii ochilor, protectia retinei, prevenirea degenerescentei maculare si a cataractei. Extractul garanteaza cantitatea optima si eficienta a substantelor importante precum antocianidinele(responsabile de regenerarea si repararea vaselor), taninul (cu proprietati hipoglicemiante), glucochinina si mirtilina (care sustin reducerea nivelului de zahar din sange).Compozitie: Extract din fructe de Afin (Vaccinium myrtillus) cu 25% antocianidine: 80 mg.

Indicatii: Recomandari: persoanelor care lucreaza in mod constant la calculator sau persoanelor care petrec mult timp în fata televizorului; celor carora le slabeste vederea; persoanelor cu diabet pentru protectia impotriva problemelor oculare cauzate de valori ridicate ale glicemiei; pentru reducerea glicemiei; pentru mentinerea integritatii vaselor de sange si capilarelor; tuturor celor ce doresc sa se protejeze impotriva efectelor nocive ale mediului inconjurator.

Administrare: 1 capsula pe zi cu 20-30 minute inainte de masa.

Cantitate: 30 capsule
Dacă ai testat Extract din fructe de Afin, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !