Expectorante
Expectorante
  1. Producator Plantavorel

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

13,50LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Expectorante

EXPECTORANTE V este un produs natural obtinut din resurse vegetale constituite in principal din:saponine ce favorizeaza fluidificarea sputei si eliminarea ei, alcaloizi cu actiune complexa la nivelul aparatului respirator si al sistemului nervos, uleiuri volatile ce contribuie atat la calmarea tusei cat si la fluidizarea secretiilor bronsice , poliholozide, care actioneaza sinergic la nivel periferic, pentru calmarea si oprirea tusei patologice. Prin efect de potentare, principiile active prezente in produs, asigura terapia inflamatiilor cailor respiratorii insotite de tuse si bronsite, atat in fazele acute cat si in cele cronice.

Compozitie: -tablete continand pulberi vegetale din: floare de ciubotica cucului (Primulae flos ), radacina de ciubotica cucului ( Primulae rhizoma cum radicibus) iarba de rostopasca ( Chelidonii herba),radacina de iarba mare ( Inulae radix), uleiuri volatile din pin ( Pinii aetheroleum) si cimbru ( Thymi aetheroleum )

Indicatii: -ca adjuvant in tusea din afectiunile acute sau cronice ale aparatului respirator, in special in faza de coctiune.La copiii sensibili, in a 4-5-a zi de utilizare pot aparea scaune diareice.In acest caz se va intrerupe utilizarea produsului. PRECAUTII: la persoanele cu afectiuni cardiace aflate sub tratament cu medicatie digitalica, produsul poate determina o scadere a nivelului digitalei in circulatia sanguina.

Administrare: -intern, adulti: 3-4 tablete pe zi, timp de 3-14 zile copii intre 5-12 ani: 1/2 tableta de 3 ori pe zi, timp de 3-7 zile.

Cantitate: 40 comprimate

Dacă ai testat Expectorante, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !