Echinacea plus Zinc si Vitamina C Parapharm
Echinacea plus Zinc si Vitamina C Parapharm
  1. Producator Parapharm

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

10,00LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Echinacea plus Zinc si Vitamina C Parapharm

Produs natural pentru imunitate

Acest supliment alimentar este destinat stimularii sistemului imunitar impotriva atacurilor bacteriene si virale. Compusii activi sunt Extractul standardizat din planta Echinacea sp, Vitamina C si Zincul. Echinacea este o planta originara din America de Nord; studiile clinice arata efectul ei stimulant asupra sistemului imunitar celular nespecific. Combinat cu zincul, acest efect benefic creste in mod semnificativ. Vitamina C face parte din grupa vitaminelor hidrosolubile si administrat in mod sustinut stimuleaza sistemul imunitar si creste rezistenta organismului. Consumul regulat al acestor tablete va intareste sistemul de autoaparare naturala a organismului de care aveti nevoie mai ales in perioadele critice ale anotimpului rece.

Compozitie: o tableta contine: Vitamina C 132.00 mg; Echinacea sp - extract standardizat 20.00 mg; Zinc (sub forma de gluconat) 2.25 mg.

Administrare: Se recomanda consumul tabletelor prin dizolvare lenta in gura, la intervale de o ora (maxim 10 tablete/zi pentru adulti si jumatate de doza pentru copii peste 3 ani). Este foarte eficienta folosirea in cure de 10 zile, in perioadele de iarna-primavara, pentru intarirea sistemului imunitar natural al organismului.

Prezentare: 30 tablete masticabile/cutie
Dacă ai testat Echinacea plus Zinc si Vitamina C Parapharm, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !