Diavit - Produse naturale pentru afectiuni ale aparatului digestiv - Produse naturale ilanplant
Diavit
  1. Producator Plantarom

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

35,00LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Diavit

Diavit-ul tablete este un produs natural, obtinut din Vaccinium myrtillus(Afin) si Hippophae rhamnoides(Catina alba), lipsit de toxicitate, care nu produce fenomene de cumululare, nu produce obisnuinta si nu constipa.
Cura se face concomitent cu medicatia recomandata de medic, deoarece produsul actioneaza in timp.
Din primele zile se observa disparitia constipatiei, dupa aproximativ 20 de zile se amelioreaza vederea, iar dupa 1-2 luni de tratament vor aparea hipoglicemiile, semn ca pancreasul incepe sa se refaca.

Compozitie: Concentrat natural din fructe de Vaccinium myrtillus L.(afin) si Hippophae rhamnoides L (catina) din flora spontana, obtinut prin procedee originale care-i pastreaza principalele componete active, cu adaos de meritoza, amidon, lactoza, gelatina, sterat de Mg si talc.Este bogat in vitamine(C, provitamina A, PP, B1,B2,E) saruri minerale(k, Ca, P, S, Mg, Mn, Fe), principii naturale,antocianozide, fitoncide, tanini, acizi vegetali(miristic, palmitic, chininic), pectine, polifenoli.

Indicatii: Prin compozitia lui complexa, reechilibreaza presiunea ostmotica de la nivelul celulelor epiteliului mucoasei intestinale, normalizeaza peristaltismul si tranzitul intestinal, avand rol protector al mucoasei. Restabileste rezistenta si permiabilitatea capilara, intervine in tonifierea sistemului venos. Prin continutul in flavonoide produsul intervine in reglarea cardiovasculara. Prin efectul activant asupra regenerarii purpurei retiniene sensibilizeaza foreceptorii marind acuitatea vizuala. Nu determina supradozare, nu contine coloranti artificiali sau arome. Cura se face concomitent cu medicatia recomandata de medic, deoarece produsul actioneaza in timp.

Administrare: adulti: 3-6 comprimate / zi

Cantitate: 60 comprimate

Dacă ai testat Diavit, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !