Crema de zi catifelanta cu miere si laptisor de matca
Crema de zi catifelanta cu miere si laptisor de matca
  1. Producator Cosmetic Plant

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

14,00LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Crema de zi catifelanta cu miere si laptisor de matca

 Crema de zi catifelantă cu miere și lăptișor de matcă are la bază o structură bogată în componente care asigură hidratare, hrănire și protecție. Mierea, bogată în zaharuri care absorb și rețin apa, α-hidroxiacizi, vitamine și antioxidanți, este folosită ca umectant natural cu acțiune hidratantă, antiinflamatoare și antioxidantă. Lăptișorul de matcă, bogat în aminoacizi, vitamine și minerale, regenerează, tonifică, stimulează metabolismul celular și redă vitalitatea pielii. Uleiurile vegetale din sâmburi de struguri și germeni de grâu compensează carența de lipide din epidermă si redau pielii elasticitatea și catifelarea. Sistemul de filtre solare UVA-UVB și vitamina E protejează pielea împotriva fotoîmbătrânirii.
Destinată îngrijirii tenului normal sau ușor uscat.
Mod de utilizare. Aplicați crema dimineața, pe pielea curată a feței și a gâtului. Masați ușor până la absorbția completă.

Cantitate:
50 ml

5.00

Rating general al produsului
Crema de zi catifelanta cu miere si laptisor de matca

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Dacă ai testat Crema de zi catifelanta cu miere si laptisor de matca, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !

foarte eficienta

TRICA Maria Angelica (fb:Oana Maria) - 18 Feb 2016

Am folosot-o si am fost foarte incantata de ea!