Coriandru ceai
Coriandru ceai
  1. Producator Stef-Mar

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

3,00LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Coriandru ceai

Coriandrul este o planta cunoscuta inca din Antichitate, fiind mentionat în Vechiul Testament si în Papirusul Ebers, valoarea terapeutica a acestuia fiind evidentiata si în lucrarile savantilor antici Dioscoride, Varro.

Compozitie: -fructele plantei Coriandrum sativum L., fam. Apiaceae, care contin ulei volatil în care care predomina linaloolul; glicozide flavonoidice; acid cafeic si clorogenic; taninuri; zaharuri; proteine; mucilagii; amidon.

Indicatii: -carminativ; calmarea colicilor intestinale; stimulent al functiilor gastrice; diuretic; fluidifiant al secretiilor bronsice; emenagog; galactogog; vermifug. Intrebuintari principale: aerofagie, balonari, colici (indeosebi la copii).

Administrare: -intern: se prepara infuzie din 1 lingurita la o cana cu apa. -extern: se prepara infuzie concentrata din 20 grame la 100 ml apa. -intern:se beau 2-3 cani cu ceai pe zi, dupa mesele principale. -extern: se aplica lotionari si comprese cu infuzia concentrata.

Cantitate: 50 grame

Dacă ai testat Coriandru ceai, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !