Cordyang Fiole Buvabile YongKang
Cordyang Fiole Buvabile YongKang
  1. Producator YongKang

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

12,00LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Cordyang Fiole Buvabile YongKang

Cordyceps Sinensis extract este utilizat de mii de ani in medicina  traditionala chineza pentru efectele sale benefice asupra organismului.

Compozitie: 2000 mg pulbere de Cordyceps Sinensis, sirop din porumb cu  continut  ridicat de fructoza.

Indicatii: Extractul de Cordyceps Sinensis sprijina mecanismele naturale de aparare ale organismului si contribuie la mentinerea sanatatii aparatului respirator. Ajuta la mentinerea metabolismului energetic normal si are efect tonic general asupra organismului. Amelioreaza disconfortul dat de picioarele obosite.

Administrare: Oral, agitati bine fiola inainte de a bea continutul. Una sau doua fiole, odata sau de doua ori pe zi, inainte de micul dejun sau inainte de culcare. Se poate lua cu apa plata sau minerala, lapte, suc de fructe, sau bauturi nealcoolice.

Atentionari: A se evita in timpul sarcinii si alaptarii. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata, echilibrata si un mod de viata sanatos. A se consuma, de preferinta, inainte de data de expirare inscrisa la baza etichetei. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic (maximum 4 fiole).

Cantitate: 10 fiole a 10ml

Dacă ai testat Cordyang Fiole Buvabile YongKang, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !