Coada soricelului ceai
Coada soricelului ceai
  1. Producator Stef-Mar

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

3,00LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Coada soricelului ceai

Acest ceai de coada soricelului are proprietati antiseptice si este recomandat in foarte multe afectiuni.
    In principal, acesta calmeaza afectiunile stomacului si intestinelor cum sunt enterocolitele si gastritele. Calmeaza colicile stomacale, ajuta la eliminarea gazelor si restabileste pofta de mancare. Cresterea apetitului se datoreste unui principiu amar prezent in frunze, care poarta numele de achileina si care are proprietati tonice. Infuzia de coada-soricelului stimuleaza si secretia de acizi biliari calmand astfel spasmele hepatice.
     O alta proprietate deosebita a acestui ceai de coada soricelului - flori, este reglarea menstruatiei neregulate, datorita princiipiilor active care reduc hemoragiile abundente si calmeaza durerile.

Compozitie: ulei volatil bogat in camazulena, alfa si beta pinen, taninuri, flavonozide, principii amare

Indicatii: intern, in lipsa poftei de mancare, anaciditate gastrica, hepatita cronica, diaree, gastrite, diskinezie biliara, colici hepatice si bronsite; - extern, in tratamentul afectiunilor mucoasei bucale, hemoroizilor, arsurilor.

Administrare: intern, infuzie2%, 2-3 cani pe zi, intre mese; - extern, infuzie 3-4%, se utilizeaza sub forma de gargara, spalaturi sau comprese.

Cantitate: 50 grame

Dacă ai testat Coada soricelului ceai, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !