Coada Calului ceai
Coada Calului ceai
  1. Producator Stef-Mar

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

3,00LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Coada Calului ceai


Produs natural pentru afectiuni urinare, digestive,cardiovasculare.

Sustine functia excretorie a rinichilor.

Ajuta la mentinerea unei functii urinare normale.Ajuta la mentinerea mobilitatii si flexibilitatii articulatiilor.

Coada calului este o planta larg folosita in medicina populara romaneasca, fiind apreciata in principal pentru proprietatile sale diuretice, dar si pentru calmarea durerilor cauzate de reumatism si artrita.Compozitie: partea superioara a plantei Equisetum arvense L., fam. Equisetaceae care contine acid salicic, saruri de potasiu, saponine, flavonoide, ulei volatil, fitosteroli, vitamina C.

Administrare: Ulcer gastric, sângerãri menstruale abundente, hemoroizi sângerânzi, epistaxis (curgerea sângelui din nas), hemoragii interne în general (adjuvant), anemie posthemoragicã - pulbere, 6 linguriţe rase pe zi, pe stomacul gol. Acest tratament intensiv nu se realizeazã mai mult de 5-7 zile. Dupã acest interval de timp se trece la 3-4 administrãri pe zi. Tuberculoza, fracturile (pentru a grãbi procesul de vindecare), carie dentarã (profilaxie şi pentru încetinirea procesului) - pulbere, cure de 20 de zile cu 10 zile pauzã, vreme de 6 luni. C Ca adjuvant în infecţii cu streptococ hemolitic, infecţii cu stafilococ auriu, infrabacterii (chlamydii în special) rezistente la tratamentul cu antibiotice - pulbere- nefritã, cistitã, retenţii de urinã - decoct combinat. Pentru oprirea sângerãrilor se combinã foarte bine cu coada şoricelului (Achillea millefolium), iar contra infecţiilor cu ienupãrul (Juniperus communis). Cancer (adjuvant), boli de piele (dermatozã de contact, eczeme infecţioase rezistente la tratament, acnee, acnee rozacee), gutã şi reumatism, puseu eritematos (adjuvant) - decoct combinat, 3 cãni pe zi. Se realizeazã cure îndelungate, de 5-6 luni. Edemele cardio-renale, hipertensiunea se trateaza prin administrarea sub formã de pulbere, sublingual. Ulcerul gastric şi gastrita hiper-acidã - pulbere (are efect antiacid), eventual asociatã cu muşeţel (Matricaria chamomilla), tei (Tilia sp.) sau cu alte plante calmante blânde.

Cantitate: 50 grame
Dacă ai testat Coada Calului ceai, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !