Chitosan vegetal 750 mg Rotta Natura
Chitosan vegetal 750 mg Rotta Natura
  1. Producator Rotta Natura

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

41,00LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Chitosan vegetal 750 mg Rotta Natura

Chitosanul vegetal este un tip de fibra revolutionara pentru gestionarea masei corporale prin sustinerea metabolismului colesterolului. Aceasta fibra, extrasa dintr-un tip de ciuperca, are capacitatea de a lega grasimile de pana la de 800 de ori greutatea sa. Odata ajuns in stomac, Chitosanul inglobeaza grasimile, impiedicandu-le sa intre in circuitul sanguin si eliminandu-le ca reziduuri incarcate de toxine. In acest mod, Chitosanul reduce aportul de lipide cu efect asupra mesei corporale si a nivelului de colesterol. Chitosanul vegetal, spre deosebire de cel obtinut din crustacee, este cu pana la 33 mai eficient, avand un timp redus de dizolvare si o capacitate mai mare de absorbtie a grasimilor.

Ingrediente/capsula: extract purificat din miceliu de Aspergillus niger cu minim 85% Chitosan- 750 mg, capsula:gelatina.

Mod de utilizare: Cate 2 capsule de 2 ori pe zi, cu 200 de ml de apa, cu 20-30 de m inute inainte de masa.

Contraindicatii:
Se administreaza la minimum 4 ore diferenta fata de alte medicamente sau suplimente alimentare.
A nu se administra persoanelor sub 18 ani, femeilor gravide, celor care alapteaza sau persoanelor cu sensibilitate crescuta la oricare dintre ingredientele produsului.

Cantitate: 60 capsule

Dacă ai testat Chitosan vegetal 750 mg Rotta Natura, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !